• Hi - We're having intermittent forum issues. Posts, alerts, and anything involving email like signing up or password changes are having problems but not for everyone or everywhere. Josh is working on it. No ETA right now. Thanks Josh - BTW this is a volunteer forum so SLA's are just best effort. EDIT -> I manually batch updated about 25 people stuck on the email notification. Try logging in now with your password. EDIT -> May 8/23. I updated another bunch of users stuck on email notifications. Try to login if you are stuck. If you really can't get in contact us on facebook or if you know a forum member get them to ask us.
  • [Ad-Free Experience]
    Register Today, Craft a Post, and Enjoy an No-Advertising Experience.
    Click Here to Register

Unable to post in the banner ad thread

David_R8

Scrapper of metal
Moderator
Premium Member
For some unknown reason I'm unable to post in this thread:

The reply box is present, the post reply button is clickable but nothing happens when I click it. I can post in my own threads and others but not the one linked above.
 
Last edited:

David_R8

Scrapper of metal
Moderator
Premium Member
So my ad blocker is preventing posts to some threads but not all.
This is completely new behaviour as I've been using Ad Blocker Ultimate for the last three years and only had this problem today.
 

Six O Two

(Marco)
Weird, I'm getting the same problem in this section. Can't post replies unless I disable my adblocker (i'm running Firefox + ublockorigin and ABP plugins).

Also, each time I hit the ads thread, or this one for the first time, I gues a 'Page could not be loaded' message. If I do a hard refresh (ctrl+f5), the page then loads..
1657748981850.png
 

Six O Two

(Marco)
Oddly, I'm still not able to post in this specific thread (and the banner ads announcement thread) unless I disable my ad blocker. All other threads seems fine. I also still get the 'Page could not be loaded' message when I hit these two specific threads. But ctrl+f5, and the page loads fine.
 

Jwest7788

Joshua West
Administrator
Spent some time with a colleague brainstorming on this, but..
But ctrl+f5, and the page loads fine.
..this makes this impossible for me to diagnose.

It sounds like it might be something like a browser extension conflict, but I have no idea how to begin to tackle this.

¯\_(ツ)_/¯
 

Six O Two

(Marco)
¯\_(ツ)_/¯

Pretty much how I feel about it. It's a non-issue to me. I definitely appreciate you spending a bit of time thinking about it, but totally understand that it's not worth troubleshooting something that very likely might be something specific with my setup.
 

Susquatch

Ultra Member
Moderator
Premium Member
Pretty much how I feel about it. It's a non-issue to me. I definitely appreciate you spending a bit of time thinking about it, but totally understand that it's not worth troubleshooting something that very likely might be something specific with my setup.

& @Jwest7788

Since Ctrl-F5 goes much further than just F5 and completely reloads the browser cache for that web page, and since the site works after doing that, I'd suggest the problem is indeed specific to your PC.

If I were to guess, your ad blocker is deleting what it thinks is a cached ad which then prevents the rest of the page from loading what it thought was already in memory but wasn't because the ad-blocker deleted it. Ctrl-F5 reloads everything including the piece the ad-blocker deleted so the web page works.

So ya, I think it is specific to your pc and your ad-blocker.

No biggie, just Ctrl-F5 and you are off and running.

Just my thoughts on it for whatever they are worth.
 
Top